Verschillende soorten wandafwerking

Geen ruimte is gelijk en elke ruimte vereist een passende wandafwerking. Een goede wandafwerking begint met een goede ondergrond. Hierbij kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden.

Behangenwerk

De mogelijkheden in behang zijn enorm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vliesbehang, vinylbehang, papier behang en zelfs posters of fotobehang.
Ook bestaan er verschillende soorten glasweefselbehang in diverse soorten structuren en/of patronen. Deze glasweefsel soorten zorgen voor een strakke afwerking van de wanden en kunnen in alle kleuren afgewerkt worden met muurverf. Dit wordt veel gebruikt in nieuwbouwwoningen en zijn stootvast, vochtwerend en in sommige gevallen zelfs brandwerend.


Stucwerk

Zijn de ondergronden verouderd en bieden de wanden en plafonds geen goede basis om een mooie en strakke afwerking te realiseren? Dan dient er gestuct te worden. Ook hierin bieden wij tal van mogelijkheden en adviseren wij u graag.

Sauzen of spuiten

Uw voorbewerkte ondergrond dient afgewerkt te worden. Hierbij dient een wandafwerking gekozen te worden die past bij uw ruimte of wensen. Een glad gestuukt plafond kunnen wij strak en structuurloos afwerken door middel van spuiten, en uw mooi met glasweefsel behangen wanden werken wij in elke gewenste kleur af door traditioneel te sauzen met de roller. Ook bieden wij verschillende decoratieve wandafwerkingen aan zoals betonlook of Marrakech walls.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan: